המתכון של חנה פרץ: דג דניס ממולא על מצע ארטישוק ירושלמי מקורמל

יוסי ברויער Comments Off on המתכון של חנה פרץ: דג דניס ממולא על מצע ארטישוק ירושלמי מקורמל
23:00
27.04.24
אתר קול חי No Comments on פרק ביצועים אחרון: אלו הקלידנים הטובים שיעלו לשלב הבא • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

דג דניס טרי

 

  • להמליח לכמה דקות ולשטוף היטב

 

למילוי:

 

  • 2 גמבות קצוצות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים דק
  • חצי חבילה כוסברה קצוצה

 

אופן ההכנה

 

  • לערבב היטב את הירקות עם מלח פלפל שמן זית (ופפריקה חריפה לבחירה)
  • למלות את בטן הדג בירקות ולשמן את הדג מבחוץ בשמן זית מעורב במלח וכורכום
  • להכניס לתבנית מכוסה ולאפות בחום של 180 מעלות כ20 דקות.
  • יש להגיש חם.

ארטישוק ירושלמי מקורמל

 

  • לקלף היטב את הארטישוק הירושלמי ולחתוך לחצאים
  • ולהקפיץ במעט שמן חם להוסיף 2 שיני שום מלח כפית אבקת מרק כורכום ורבע כוס מים
  • לבשל בסיר היטב עד שהוא מתרכך.(לא מידי)
  • במחבת להמיס שתי כפות סוכר עד להזהבה לכבות ולשפוך תארטישוק לקרמל לערבב
  • ולהגיש ליד הדג.


0 תגובות